RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

02.05.2022

CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi'nin Ramazan Bayramı mesajı

Bayramlarımızı daha mutlu, huzurlu ve umutlu şekilde yaşamak isterdik fakat vatandaşlarımız hayat pahalılığı nedeniyle geçinemiyor, faturalarını ödeyemiyor, tenceresini kaynatamıyor. Ülkenin büyük bir bölümü açlık sınırının altında yaşamaya mahkum edilmiş durumda. Siyasi iktidarın bu başarısız yönetiminin sonucu oluşan sıkıntılar, maalesef bayram coşkusunu ve sevincini yaşamamıza engel oluyor. Tüm bu olumsuz koşullara rağmen vatandaşlarımız karamsar olmamalıdır. Milletimiz Cumhuriyet tarihi boyunca birçok zorluğun üstesinden gelmeyi başardığı gibi; bir kez daha kendi azim ve kararı ile; ülkemizi içinde bulunduğu bu durumdan çıkarıp; aydınlık yarınlara kavuşturacaktır. Yeniden coşkuyla ve sevinçle kutlayacağımız bayramlar, daha özgür ve barış içinde kardeşçe yaşayacağımız günler yakındır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

CHP ADANA İL BAŞKANI

MEHMET ÇELEBİ