CHP’de Görev Dağılımı Yapıldı

17.10.2023

chp,adana,adana il

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana il Yönetim Kurulu, İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımları da yapıldı.

Adana’ya yakışır işlere imza atacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Adana il Yönetim Kurulu, il başkanı Anıl Tanburoğlu başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, il yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımları da yapıldı. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Tanburoğlu şunları söyledi. “38. Olağan İl Kongremizi coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Kongremizde de söylediğim gibi artık sahaya inip, çalışmalara başlayacağız. Bugün yaptığımız il yönetim kurulu toplantısında il yöneticilerimizin görevlendirmelerini gerçekleştirdik. Görev alan bütün arkadaşlarıma güveniyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Umuyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki yerel seçimlerde 2019 yılında ki başarısını arttırarak yoluna devam edecektir. Yöneticilerim ve ben bu konuda elimizden gelen çabayı fazlasıyla gösterip, Adana’ya yakışan işlere imza atacağız.

Liyakatli, genç ve çalışkan kadrolar kurduk

İlk hedeflerinin 2024 Mahalli seçimler olduğunu vurgulayan Tanburoğlu konuşmasını şu şekilde tamamladı. “İl yönetim kurulumuz değişik meslek gruplarından liyakatli, genç ve çalışkan isimlerden oluşuyor. Her biri kendi meslek grubu ve iş hayatında başarılı olan arkadaşlar. Bilindiği gibi siyaset ekip işidir, bizde sahada bütün il yönetim kurulu üyelerimizin pozitif özelliklerinden ziyadesiyle faydalanacağız. Yapılacak olan Mart 2024 yerel seçimlerinde bunun sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle CHP il yönetim kurulunda görev alan bütün arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

İl başkanı Anıl Tanburoğlu’nun yaptığı görev dağılımı sonrasında, il başkan yardımcılarının sorumluluk alanları şöyle gerçekleşti;